Les nostres Escape Room per a l'ESO, BAT i CCFF 

A Escape Room Escoles oferim una experiència d'escape room única i emocionant per als alumnes de l'ESO. Si esteu buscant una activitat divertida i desafiadora per als vostres alumnes, el nostre escape room és la solució perfecta.

El nostre escape room per a l'ESO està dissenyat per ser emocionant i desafiador, mentre que al mateix temps ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats cognitives i socials. Els jocs que oferim són dissenyats per requerir que els alumnes pensin críticament i de manera analítica, utilitzant la seva lògica i raonament per resoldre problemes i superar reptes.
A més, la nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar les seves habilitats socials i a treballar en equip. Les activitats d'escape room requereixen que els alumnes col·laborin i cooperin per aconseguir l'objectiu final, ajudant-los a entendre la importància del treball en equip i a desenvolupar les seves habilitats socials.


La nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar la seva concentració i atenció. Els jocs són dissenyats per ser desafiadors, però al mateix temps divertits i relaxants. Això ajuda als alumnes a enfocar-se en una tasca determinada i a millorar la seva concentració.


A Escape Room Escoles, també ens preocupem pel benestar dels alumnes que participen en les nostres activitats. Disposem de personal qualificat i experimentat que supervisa i ajuda als alumnes durant l'experiència d'escape room. Això garanteix que els alumnes estiguin segurs i que puguin gaudir de l'experiència al màxim.

Per als centres educatius, les nostres activitats d'escape room són una gran manera de promoure l'aprenentatge i la diversió fora de l'aula. Les activitats són dissenyades per complementar les matèries escolars existents, proporcionant als alumnes una oportunitat d'aprendre de manera més pràctica i atractiva.

A més, la nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar les seves habilitats en resolució de problemes. Els jocs que oferim requereixen que els alumnes pensin de manera crítica i analítica per resoldre els problemes i superar els reptes. Això ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats cognitives i a aprendre a resoldre problemes de manera efectiva.El nostre escape room per a l'ESO també és una gran manera de motivar els alumnes i de fer que l'aprenentatge sigui més divertit i emocionant. Els jocs són dissenyats per ser desafiadors i per ajudar als alumnes a desenvolupar les seves habilitats en resolució de problemes, mentre que al mateix temps els divertim i els motivem a aprendre.

A Escape Room Escoles, també oferim una varietat de temes i escenaris per als nostres jocs d'escape room. Això significa que els alumnes poden gaudir d'una experiència diferent. Els nostres jocs també poden ser personalitzats per adaptar-se a les necessitats i interessos específics del vostre grup d'alumnes.

Les nostres Escape Rooms

The final countdown
Un hacker ha aconseguit col·locar una bomba. Quins cables hauran de tallar abans que no s'acabi el temps?El misteri de la piràmide
Uns arqueòlegs han trobat el que sembla ser un dels grans descobriments de la humanitat. Quina clau obrirà la piràmide? Quina troballa egípcia encara per descobrir trobareu en el seu interior?

L'enigma del diamant
El Regent, un dels diamants més valuosos del món, es troba des de fa anys al museu del Lovre. Un matí el vigilant descobreix vuit el lloc que ocupava el diamant. Unes instruccions i una caixa forta han aparegut. Aconseguireu esbrinar el codi i recuperar el diamant.L'or perdut del Perú
Un cofre ha estat trobat en el fons del mar... Segons sembla, aquest cofre conté part de l'or perdut dels Inques. Aconseguirem trobar la paraula clau que obrirà el cofre i així recuperar el tresor?

Els Escape Rooms, la millor experiència educativa.

Si esteu buscant una activitat divertida i educativa per als vostres alumnes de l'ESO, no dubteu a provar la nostra experiència d'escape room. A Room Escape Escoles, estem compromesos a proporcionar una experiència inoblidable i emocionant per a tots els nostres participants. Contacteu amb nosaltres per reservar una sessió d'escape room per als vostres alumnes i deixeu que els ajudem a desenvolupar les seves habilitats cognitives.


Contacte