Les nostres Escape Room per a l'ESO / BAT / CCFF / PFI

A Escape Room Escoles oferim una experiència d'escape room única i emocionant per als alumnes de l'ESO. Si esteu buscant una activitat divertida i desafiadora per als vostres alumnes, el nostre escape room és la solució perfecta.

El nostre escape room per a l'ESO està dissenyat per ser emocionant i desafiador, mentre que al mateix temps ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats cognitives i socials. Els jocs que oferim són dissenyats per requerir que els alumnes pensin críticament i de manera analítica, utilitzant la seva lògica i raonament per resoldre problemes i superar reptes.

A més, la nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar les seves habilitats socials i a treballar en equip. Les activitats d'escape room requereixen que els alumnes col·laborin i cooperin per aconseguir l'objectiu final, ajudant-los a entendre la importància del treball en equip i a desenvolupar les seves habilitats socials.
La nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar la seva concentració i atenció. Els jocs són dissenyats per ser desafiadors, però al mateix temps divertits i relaxants. Això ajuda als alumnes a enfocar-se en una tasca determinada i a millorar la seva concentració.A Escape Room Escoles, també ens preocupem pel benestar dels alumnes que participen en les nostres activitats. Disposem de personal qualificat i experimentat que supervisa i ajuda als alumnes durant l'experiència d'escape room. Això garanteix que els alumnes estiguin segurs i que puguin gaudir de l'experiència al màxim.
Per als centres educatius, les nostres activitats d'escape room són una gran manera de promoure l'aprenentatge i la diversió fora de l'aula. Les activitats són dissenyades per complementar les matèries escolars existents, proporcionant als alumnes una oportunitat d'aprendre de manera més pràctica i atractiva.
A més, la nostra experiència d'escape room també ajuda als alumnes a millorar les seves habilitats en resolució de problemes. Els jocs que oferim requereixen que els alumnes pensin de manera crítica i analítica per resoldre els problemes i superar els reptes. Això ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats cognitives i a aprendre a resoldre problemes de manera efectiva.
El nostre escape room per a l'ESO també és una gran manera de motivar els alumnes i de fer que l'aprenentatge sigui més divertit i emocionant. Els jocs són dissenyats per ser desafiadors i per ajudar als alumnes a desenvolupar les seves habilitats en resolució de problemes, mentre que al mateix temps els divertim i els motivem a aprendre.
A Escape Room Escoles, també oferim una varietat de temes i escenaris per als nostres jocs d'escape room. Això significa que els alumnes poden gaudir d'una experiència diferent. Els nostres jocs també poden ser personalitzats per adaptar-se a les necessitats i interessos específics del vostre grup d'alumnes.

Els Escape Rooms, la millor experiència educativa.

Si esteu buscant una activitat divertida i educativa per als vostres alumnes de l'ESO, no dubteu a provar la nostra experiència d'escape room. A Room Escape Escoles, estem compromesos a proporcionar una experiència inoblidable i emocionant per a tots els nostres participants. Contacteu amb nosaltres per reservar una sessió d'escape room per als vostres alumnes i deixeu que els ajudem a desenvolupar les seves habilitats cognitives.


Contacte