Les nostres Escape Room per a infantil

A Escape Room Escoles, creiem que la millor manera d'aprendre és jugant. I per això, hem dissenyat una experiència d'escape room única per als nens i nenes d'educació infantil. A través dels nostres jocs, els nens poden aprendre i divertir-se al mateix temps, sense adonar-se que estan desenvolupant les seves habilitats socials, cognitives i emocionals.El nostre escape room està dissenyat per ser una aventura emocionant que implica tots els sentits dels nens. Els reptes que es plantegen són d'una dificultat adequada per als més petits, però també desafiant per a ells. Això els ajuda a desenvolupar la seva capacitat de resolució de problemes, així com la seva creativitat i imaginació.

Una de les coses més importants que volem destacar és que, a través dels nostres jocs, els nens aprenen a treballar en equip. La majoria de les activitats d'escape room requereixen que els participants col·laborin i cooperin per aconseguir l'objectiu final. Això els ajuda a desenvolupar les seves habilitats socials i a entendre la importància del treball en equip.

A més, la nostra experiència d'escape room també ajuda als nens a millorar la seva concentració i atenció. Els jocs són dissenyats per requerir que els nens pensin de manera crítica i analítica. Això significa que han de prestar atenció als detalls i utilitzar la seva lògica i raonament per solucionar els problemes. Això els ajuda a millorar la seva concentració i a aprendre a enfocar-se en una tasca determinada.


Per als nens més tímids o reservats, l'experiència d'escape room també és una gran oportunitat per a ells. Els jocs estan dissenyats per ser una activitat divertida i relaxada, però al mateix temps desafiant. Això els ajuda a superar les seves pors i a guanyar confiança en si mateixos, ja que se senten capaços de resoldre problemes i de treballar en equip.
A Escape Room Escoles, també ens preocupem pel benestar dels nens i nenes que participen en les nostres activitats. Per això, prenem totes les mesures de seguretat necessàries per garantir que els jocs siguin segurs i divertits al mateix temps. També disposem de personal qualificat i experimentat que supervisa i ajuda els nens durant l'experiència d'escape room.

Per als centres educatius, les nostres activitats d'escape room també són una gran manera de promoure l'aprenentatge i la diversió fora de l'aula. Les activitats estan dissenyades per complementar les matèries escolars existents, proporcionant als nens una oportunitat d'aprendre de manera més pràctica i atractiva. Això ajuda a reforçar els conceptes que s'estan ensenyant a l'aula i fer-los més divertits i interessants per als nens.


A Room Escape Escoles, creiem que l'aprenentatge ha de ser divertit i emocionant per als nens. Les nostres activitats d'escape room ofereixen als nens una oportunitat única de desenvolupar les seves habilitats socials, cognitives i emocionals, mentre s'ho passen d'allò més bé. La nostra experiència d'escape room ajuda als nens a millorar la seva capacitat de resolució de problemes, a desenvolupar la seva creativitat i imaginació, a millorar la seva concentració i atenció, i a treballar en equip.

Les nostres Escape Rooms 

Algunes pàgines del conte s'han perdut i les hem de trobar dins de les casetes de colors superant diferents activitats i proves. Aconseguirem recuperar les pàgines i explicar el conte?

Possibles contes:


Treballa la col·laboració i cooperació

Treballa les emocions, especialment l'enuig

Treballa el valors (compartir, amabilitat, participar vs. guanyar...)

Treballa la igualtat de gènere

Vols que treballem un altre conte?  Parlem-ne!

 Escape Room Escoles t'ho posa fàcil

Per resumir, Escape Room Escoles ofereix una experiència d'escape room única per als nens i nenes d'educació infantil. La nostra experiència d'escape room està dissenyada per ser emocionant, divertida i desafiadora, així com per ajudar als nens a desenvolupar les seves habilitats socials, cognitives i emocionals. Si esteu buscant una activitat educativa i divertida per als nens, no dubteu a provar la nostra experiència d'escape room!