Les nostres Escape Room per a primària

Estàs buscant experiències creatives i atractives per ajudar els teus alumnes de primària a emocionar-se i inspirar-se mentre aprenen?

Els Escape Rooms poden ser l'elecció perfecta! 

Un Escape Room és una activitat que desafia a grups de jugadors amb enigmes físics o mentals per resoldre una missió en un període de temps.


Els Escape Rooms requereixen creativitat i treball en equip. Els jugadors han d'utilitzar pistes, coneixements i un pensament enginyós per resoldre els enigmes. Això ho converteix en un repte emocionant i entretingut per als alumnes de primària.
Organitzar Escape Rooms per als teus alumnes de primària pot ser una forma estupenda de fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge. A Escape Room Escoles oferim escape rooms personalitzats per satisfer les necessitats del pla d'estudis de primària.

Com treballem els Escape Rooms per primària


Atenem a grups de totes les edats i oferim Escape Rooms personalitzats per a alumnes de primària, amb puzles i enigmes dissenyats per complir els objectius del currículum escolar.
A més a més, fem jocs adaptats als interessos, objectius i habilitats dels alumnes de primària. Fem servir un enfocament innovador i educatiu per ajudar als alumnes a descobrir nous coneixements i divertir-se al mateix temps.

Tractem temàtiques d'interès com pot ser el Bullying o l'addicció a les xarxes. Treballem per fer activitats dinamitzades per professionals i coaches educatius per dissenyar Escape Rooms per a alumnes de primària. Tant si és per donar una matèria com pot ser un projecte a classe com la mitologia els animals o la prehistòria, però també fem celebracions.


Reunim tots els materials i creem els enigmes adaptats als alumnes de primària.  També cal recalcar que l'Escape Room, s'adapta a l'espai específic de l'aula, seleccionant enigmes i pistes relacionats amb els temes que s'estudien.


Els Escape Rooms poden ser una gran eina per fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge en l'educació primària. Per exemple, poden utilitzar-se com a colofó final d'un trimestre, projecte o etapa, o per celebrar la clausura d'un curs acadèmic. Amb l'ajuda d'empreses especialitzades dedicades a això o creant un mateix l'Escape Room, aquestes experiències es poden adaptar als interessos, objectius i habilitats específics de cada alumne de primària.

Les nostres Escape Rooms

La fórmula
Amb l'abús de les pantalles els nens i les nenes s'estan convertint en Robots, éssers sense emocions, hem d'aconseguir la fórmula per salvar-los i recuperar les emocions perdudes.L'enigma del diamant
El Regent, un dels diamants més valuosos del món, es troba des de fa anys al museu del Lovre. Un matí el vigilant descobreix vuit el lloc que ocupava el diamant. Unes instruccions i una caixa forta han aparegut. Aconseguireu esbrinar el codi i recuperar el diamant.

El misteri de la piràmide
Uns arqueòlegs han trobat el que sembla ser un dels grans descobriments de la humanitat. Quina clau obrirà la piràmide? Quina troballa egípcia encara per descobrir trobareu en el seu interior?L'or perdut del Perú
Un cofre ha estat trobat en el fons del mar... Segons sembla, aquest cofre conté part de l'or perdut dels Inques. Aconseguirem trobar la paraula clau que obrirà el cofre i així recuperar el tresor?

Escape Room Escoles t'ho posa fàcil  

Escape Room Escoles és la solució perfecta perquè puguis oferir als teus alumnes una experiència educativa única. Els nostres Escape Rooms estan dissenyats específicament per estimular el pensament crític, la resolució de problemes i la col·laboració en equip, tot en un ambient divertit i segur. A més, els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar habilitats socials, emocionals i cognitives mentre participen en una activitat plena de reptes i aventures. 

No perdeu l'oportunitat de millorar l'educació dels vostres alumnes de primària amb Room Escape Escoles. 

Contacteu-nos avui mateix per programar el vostre proper esdeveniment d'Escape Room!

Contacte