Demana informació i pressupost sense cap compromís

 

 Al final d'aquesta pàgina trobareu moltes de les escoles 
que ja han gaudit amb nosaltres

 

PROJECTE AMB EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ 

#InspiraPFI !!

VIU UNA EXPERIÈNCIA ESCAPE ROOM A LA TEVA ESCOLA/INSTITUT!


DIVERSIÓ + FORMACIÓ + CELEBRACIÓ = ÈXIT GARANTIT

Escapes fetes i dinamitzades per professionals i coaches educatius .

Per a totes les ETAPES EDUCATIVES:

I també pels CLAUSTRES DE PROFESSORS per treballar la COHESIÓ DE L'EQUIP.


A totes les nostres Escapes integrem: 
         Treball transversal dels valors i beneficis del treball en equip i de gestió emocional.

Omple el formulari


Per què escollir Escape Room Escoles? 

DIVERSIÓ + FORMACIÓ  +  CELEBRACIÓ = ÈXIT GARANTIT


PREGUNTA'LS-HI A ELLS: 

 

 ESCOLA ITACA - BCN


 ESCOLA ESTEL


INSTITUT ROVIRA FORNS 


IES FREDERIC MARTÍ I CARRERES


 "Des de fa 3 cursos que gaudim de l'activitat de l'escape amb l'Eva i companyes durant la Setmana de la Ciència. L'alumnat s'ho passa d'allò més bé i totes i tots participen de l'activitat ja que hi ha reptes de tot tipus! Pel que fa a l'organització i gestió també és excel·lent...per molts més cursos!"


"L'Escape Room en anglès va ser molt motivador per als alumnes de Primària, s'ho van passar molt bé".

 

"Aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de gaudir amb l'Eva, i companyes, de l'activitat de l'Escape Room a P5. El que més m'ha agradat ha estat la transparència, energia, vivència i emoció que posa l'Eva com a "guia" de les activitats. Els infants han gaudit jugant en equip per resoldre situacions. El més bonic és que també es treballen les emocions. Sempre partint del coneixement de les necessitats i interessos d'un infant de P5.Recomanat 100%."

 

"Ha estat un encert contactar-vos. Una proposta molt adequada, ben plantejada i motivadora. Moltes gràcies per la vostra implicació! Els meus alumnes estan molt contents!"


"A la nostra escola vam voler provar aquesta activitat d'Escape-room per a fer la cloenda del Projecte Interdisciplinari que hem treballat durant aquest curs: "Salvem a la Mediterrània!". La vam poder dur a terme  amb tots els grups bombolla de Primària i va ser un èxit rotund. La van adaptar al treball que havia realitzat cada cicle i tots els nens i nenes van gaudir moltísssim dels  jocs, les proves, els enigmes, etc. Felicitem a tot l'equip que va conduir l'activitat perquè van saber connectar, engrescar i motivar molt bé l'alumnat.
En resum, una activitat diferent i molt recomanable."

 

 

"L'Escape Room a l'exterior ha funcionat molt bé a diversos Casals d'Estiu del Maresme. Als infants els hi ha encantat i els diferents grups de convivència estaven separats durant l'Escape Room, respectant així les indicacions sanitàries del Departament d'Educació"

 

DESCARREGAR
DESCARREGAR