TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.

Llibre de visites

Baró Núria
21/07/23 15:25:38
Des de fa 3 cursos que gaudim de l'activitat de l'escape amb l'Eva i companyes durant la Setmana de la Ciència. L'alumnat s'ho passa d'allò més bé i totes i tots participen de l'activitat ja que hi ha reptes de tot tipus! Pel que fa a l'organització i gestió també és excel·lent...per molts més cursos!
Gràcia Imma
15/02/23 11:28:49
Ha estat un encert contactar-vos. Una proposta molt adequada, ben plantejada i motivadora.
Moltes gràcies per la vostra implicació! Els meus alumnes estan molt contents!
Ramon Sala Maria
23/05/22 13:39:13
Vull donar-vos les gràcies per totes les vostres sessions d' Escape Room durant aquesta setmana a la nostra escola. Tant els grans com els petits n'han gaudit moltíssim. MOLTES GRÀCIES!!!
Ens encanta la vostra proposta i com la dueu a terme.😀
Español Milán Daniel
15/10/21 21:04:46
Aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de gaudir amb l'Eva, i companyes, de l'activitat de l'Escape Room a P5. El que més m'ha agradat ha estat la transparència, energia, vivència i emoció que posa l'Eva com a "guia" de les activitats. Els infants han gaudit jugant en equip per resoldre situacions. El més bonic és que també es treballen les emocions. Sempre partint del coneixement de les necessitats i interessos d'un infant de P5.Recomanat 100%.
Planas Quintana Sílvia
05/06/21 12:06:55
L'equip de mestres de primària de l'escola Brianxa de Tordera valorem molt positivament l'activitat d'Escape Room que han realitzat els nostres alumnes per concloure el projecte interdisciplinari del curs d'enguany.
Els nens i nenes de tota la Primària han pogut gaudir d'una activitat lúdica diferent i engrescadora relacionada amb el "cinema i les emocions". El feed-back rebut de companys i mestres ha estat molt positiu.
Una activitat fantàstica per alegrar una mica més el curs tant atípic que hem tingut.
Moltes gràcies per oferir-nos aquesta experiència.
Mostrar: 5  10   20


ELS NOSTRES CLIENTS

 
Escola Parc del Guinardó

Escola Teresa Miquel i Pàmies

Escola Joan Coret


Escola Itaca Barcelona

 Escola Estel


 Institut Rovira Forns
 Institut Frederic Martí i Carreres