TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.

Llibre de visites

Baró Núria
21/07/23 15:25:38
Des de fa 3 cursos que gaudim de l'activitat de l'escape amb l'Eva i companyes durant la Setmana de la Ciència. L'alumnat s'ho passa d'allò més bé i totes i tots participen de l'activitat ja que hi ha reptes de tot tipus! Pel que fa a l'organització i gestió també és excel·lent...per molts més cursos!
Gràcia Imma
15/02/23 11:28:49
Ha estat un encert contactar-vos. Una proposta molt adequada, ben plantejada i motivadora.
Moltes gràcies per la vostra implicació! Els meus alumnes estan molt contents!
Ramon Sala Maria
23/05/22 13:39:13
Vull donar-vos les gràcies per totes les vostres sessions d' Escape Room durant aquesta setmana a la nostra escola. Tant els grans com els petits n'han gaudit moltíssim. MOLTES GRÀCIES!!!
Ens encanta la vostra proposta i com la dueu a terme.😀
Español Milán Daniel
15/10/21 21:04:46
Aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de gaudir amb l'Eva, i companyes, de l'activitat de l'Escape Room a P5. El que més m'ha agradat ha estat la transparència, energia, vivència i emoció que posa l'Eva com a "guia" de les activitats. Els infants han gaudit jugant en equip per resoldre situacions. El més bonic és que també es treballen les emocions. Sempre partint del coneixement de les necessitats i interessos d'un infant de P5.Recomanat 100%.
Planas Quintana Sílvia
05/06/21 12:06:55
L'equip de mestres de primària de l'escola Brianxa de Tordera valorem molt positivament l'activitat d'Escape Room que han realitzat els nostres alumnes per concloure el projecte interdisciplinari del curs d'enguany.
Els nens i nenes de tota la Primària han pogut gaudir d'una activitat lúdica diferent i engrescadora relacionada amb el "cinema i les emocions". El feed-back rebut de companys i mestres ha estat molt positiu.
Una activitat fantàstica per alegrar una mica més el curs tant atípic que hem tingut.
Moltes gràcies per oferir-nos aquesta experiència.
RUBIO TARTERA MARTA
26/03/21 12:24:02
Sóc la Directora de l'escola l'Estel de Barcelona, nosaltres hem fet l'scape room amb tots els grups bombolla de primària per finalitzar el projecte interdisciplinari del món del cinema i la celebració del centenari de la pel·lícula The Kid i ha estat fantàstic tots els grups han sortit encantats. Després també vam fer , ahir mateix, l'scape room com a claustre i ha estat fantàstic , ajuda molt a cohesionar el grup i treballar moltes dinàmiques del treball en equip. Un plaer poder treballar amb vosaltres, sou un gran equip.
Moltes gràcies
Escola Montseny (Sant Just Desvern)
04/03/21 17:25:48
A la nostra escola vam voler provar aquesta activitat d'Escape-room per a fer la cloenda del Projecte Interdisciplinari que hem treballat durant aquest curs: "Salpem a la Mediterrània!". La vam poder dur a terme amb tots els grups bombolla de Primària i va ser un èxit rotund. La van adaptar al treball que havia realitzat cada cicle i tots els nens i nenes van gaudir moltísssim dels jocs, les proves, els enigmes, etc.
Felicitem a tot l'equip que va conduir l'activitat perquè van saber connectar, engrescar i motivar molt bé l'alumnat.
En resum, una activitat diferent i molt recomanable.
Guisset Brull Anna
22/01/21 13:09:53
Des de l'Escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro us volem agrair la dedicació i entusiasme que heu transmès a tots els alumnes de primària de l'escola. Tots ells i tot el professorat han gaudit d'una activitat engrescadora i motivadora.
Repetirem segur!!! Sou un equip genial!!!
Gràcies de tot cor!!!!
Escola Andorrana 2a ensenyança Santa Coloma Olga Moreno
11/01/21 18:34:24
La setmana del 14 de desembre l'equip Escape Room Escoles es van desplaçar fins el Principat d'Andorra. L'experiència? única!!!
420 alumnes de l'ESO i el personal de l'escola vam poder disfrutar d'una activitat molt ben pensada, original i divertida. Treball en equip, emocions, dinamisme, reptes, van ser els ingredients essencials.
Molt recomanable en un moment en què la situació a l'escola requereix alternatives atractives.
Moltes gràcies a tot l'equip Escape Room Escoles!!!
Llopart Anna
02/12/20 16:39:34
Els alumnes de primària de l'escola Vicente Aleixandre han gaudit molt amb aquesta experiència!
Els organitzadors s'han adaptat a l'eix principal que treballa l'Escola, introduint la temàtica del medi ambient com a fil conductor de l'Escape Room.
Només podem donar missatges d'agraïment en veure tot el desenvolupament de les diferents activitats i la gran professionalitat d'aquest equip humà. Seguiu així!
López Martínez Gema
15/11/20 10:08:41
Els alumnes de 3r i 4t d’ESO del col·legi Sant Ramon de Penyafort s’ho han passat d’allò més bé fent l’activitat s’escapa room, i el que també és important, s’han endinsat en els coneixements del cinerbullying i identitat digital amb una nova eina educativa.
L’equip de professionals van superar les nostres expectatives, no només per l’activitat si no per l’organització i comunicació constant d’ençà que ho vam reservar.
Ja sigui que estem en temps de coronavirus o no, és una activitat perfecta en substitució de les tradicionals excursions trimestrals!
Mariona Roig
21/09/20 13:41:55
Tenint en compte l'etapa que estan vivint els nens i nenes, la primera setmana d'aquest curs 20-21, l'equip de mestres de l'Escola Pau Vila, vàrem valorar fer una activitat relacionada amb les emocions de manera lúdica i divertida.
Escape Room ha reunit les nostres expetatives!
Les proves, els reptes, els estris per resoldre els enigmes... han estat molt engrescadors i tots els alumnes durant l'hora que ha durat l'activitat s'han mostrat molt entusiasmats i il·lusionats.
Moltes gràcies per dissenyar activitats com aquestes que ben segur serà una experiència inoblidable.
Mostrar: 5  10   20


ELS NOSTRES CLIENTS

 
Escola Parc del Guinardó

Escola Teresa Miquel i Pàmies

Escola Joan Coret


Escola Itaca Barcelona

 Escola Estel


 Institut Rovira Forns
 Institut Frederic Martí i Carreres

ESCOLA CAN LLOBET

ESCOLA BOGATELL